THEORIE OPLEIDING

Als een van de weinige rijscholen uit de regio wordt er bij ons nog theorieles gegeven. Tijdens deze lessen wordt de stof behandeld welke nodig is voor het behalen van je theoriecertificaat. Daarnaast wordt ook telkens aan het einde van de theorieles een examentraining via de computer gemaakt. Deze examentraining lijkt op het examen bij het CBR, zodat je weet hoever je bent in de opleiding.

Geslaagd of niet?
Je slaagt voor je theorie-examen als je minimaal 35 van de 40 vragen goed hebt beantwoord van de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht. Als er minimaal 13 van de 25 vragen goed zijn van het onderdeel gevaarherkenning. Daarbij tellen beide onderdelen even zwaar. Beide onderdelen moeten dus voldoende zijn! Wanneer je je theoriecertificaat behaald hebt is dit anderhalf jaar geldig.

Als je bij ons autorijles volgt is de theorie cursus gratis, je betaalt dan alleen de examenkosten! (geldt niet voor de dagopleiding)

De Theorieles

Theorie les is maandagavond of donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. De les wordt gegeven in ons theorie lokaal aan de Ulftseweg 54 te Silvolde.

Theorie in 1 dag

In de cursus wordt alles behandeld en gewerkt met  beelden van diverse situaties. Dit kan resulteren in minder autorijlessen. De kosten bedragen € 75,- voor de hele dag (bij voldoende deelname).

DE RIJBEWIJS APP

RijbewijsApp werkt samen met rijscholen binnen Nederland om de koppeling van agenda’s mogelijk te maken. Zo kunnen we een snel en efficiënt systeem neer zetten.