Naar inhoudNaar navigatie

Theorie opleiding

Voor je motorrijbewijs heb je een theoriecertificaat nodig voor categorie A.

Heb je dit certificaat niet, maar wel een geldig Nederlands rijbewijs B, dan mag je wel alvast met de praktijkopleiding beginnen. Je kunt dan je theoriecertificaat tijdens je opleiding halen.


Houd er echter wel rekening mee dat je het theoriecertificaat moet halen voordat je praktijkexamen gaat doen. Je moet het theoriecertificaat dan kunnen laten zien aan de examinator.


Tijdens de praktijklessen moet je je rijbewijs B altijd bij je hebben. Ben je niet in het bezit van een B rijbewijs dan moet je altijd je theoriecertificaat voor de motor en een geldig legitimatiebewijs bij je hebben.

Om het theoriecertificaat te halen raden wij aan om goed voorbereid naar het examen te gaan. Het theorie-examen van de motor gaat niet alleen in op de verkeersregels maar ook op specifieke dingen die met de motor te maken hebben, zoals o.a. wegpositie en bochtentechnieken, en vooral de veiligheid. Theorie les is elke maandag of donderdagavond van 19.00 tot 20.30 (auto) je bent ook welkom als je motor volgt  zie rooster

Aansluitend de theorie les is een vragen half uurtje van 20.30 tot 21.00

De les wordt gegeven in ons theorie lokaal aan de Prins Bernhardstraat 26 te silvolde.

Als de theorieles verzet wordt staat dit bij "nieuws".

IMG 0467

 

Button4 1

Theorie online

Voor cursisten die voorkeur geven aan studeren via de computer hebben we een online theorie cursus. Dus geen lesboeken niet klassikaal maar lekker in eentje studeren. Je moet wel discipline hebben
Facebook

Nieuws

Theorie rooster 2019

Theorie rooster 2019

maandag 08 april 2019

April week 15 Maandag 8 april week

Meer